Onderzoek: Wat is belangrijk bij salarissoftware voor jouw kantoor?

Tegenwoordig kan of gaat vrijwel alles volledig digitaal. Naast online boekhouden kun je ook de salarisverwerking volledig digitaal regelen via bijvoorbeeld een self-service portal. Waar ben jij tevreden over bij jouw salarissoftware, of op welke criteria zou je salarissoftware selecteren?

Voor een kort onderzoek (4 minuten), als onderdeel van mijn stage, ben ik benieuwd naar jouw ervaring met salarissoftware. Ben je werkzaam voor een accountants- of administratiekantoor en werk je of heb je ervaring met salarissoftware, dan nodig ik je graag uit om deel te nemen aan het onderzoek.

< Start Salarissoftware onderzoek >

Kans op Bol.com cadeaukaart voor je tijd
De enquête duurt slechts enkele minuten en is uiteraard anoniem* en de ingevoerde informatie wordt alleen gebruikt voor het onderzoek. Met deelname aan de enquête maak je kans op een Bol.com cadeaukaart T.W.V. €50,-. Aan het einde van de enquête kan je je e-mailadres achter laten om hiervoor in aanmerking te komen. De drie winnaars krijgen op 12 september 2019 persoonlijk bericht. Namens Exact voer ik dit onderzoek uit naar het gebruik van salarissoftware.

Alvast bedankt voor je tijd en medewerking!

Sara Hink
Stagiair Marketing
Exact

*Wil je kans maken op de Bol.com cadeaukaart dan is het invullen van een e-mailadres noodzakelijk. Je geeft daarmee toestemming om eenmalig een bericht te ontvangen als je winnaar bent van de Bol.com cadeaukaart. Exact zal je geen commerciële berichten sturen per e-mail naar aanleiding van deze actie.