Onderzoek naar online marketing door mkb-accountantskantoren

Break Out Marketing voert in samenwerking met Novak een onderzoek uit naar het gebruik van online marketing door de Nederlandse mkb-accountantskantoren.

Het onderzoek wordt geleid door Mark Naus, online marketeer bij Break Out Marketing. Het begrip online marketing bestaat uit alle marketingactiviteiten die kantoren inzetten om op internet vindbaar te zijn en om hun klanten online te benaderen en te bereiken. 

Het onderzoek wordt gebruikt om te kijken in welke mate de accountancybranche gebruik maakt van online marketing. Het onderzoek zal beschikbaar worden gesteld via Novak en Break Out Marketing, zodat de kantoren kunnen kijken waar ze staan op gebied van online marketing, een vergelijking kunnen maken met collega-accountants en eventueel stappen kunnen zetten om hun positie te verbeteren.

Het invullen van de enquête duurt 5 tot 10 minuten. Onder de deelnemers van het onderzoek worden 10 gratis consults (60 minuten per consult) verloot. De winnaars van de consults zullen op 24 mei 2016 bekend worden gemaakt.

Klik hier om deel te nemen aan het onderzoek.

Gerelateerde artikelen