Onderzoek: “Gebrekkig overzicht payroll vergroot risico’s”

Groeiende behoefte aan realtime gegevens payrolling

Volgens een recent onderzoek van Workday heeft meer dan de helft van de wereldwijde organisaties geen eenduidig overzicht van hun payrollprocessen. Dit gebrek aan inzicht maakt het moeilijk om de uitgaven aan personeelskosten te beheersen en zorgt voor risico’s op fouten en non-compliance, aldus Workday.

  • Bedrijven missen realtime overzicht van payrol-gegevens bij buitenlandse afdelingen
  • Oplossingen in de maak  

Volgens het bedrijf is er een sterke behoefte gegroeid aan oplossingen die overzicht creëren voor alle payroll- en personeelsgegevens. Hierdoor krijgen organisaties namelijk realtime inzicht in hun wereldwijde payrollprocessen, waardoor zij beter kunnen sturen op kosten en efficiëntie. [Artikel gaat verder na de volgende alinea]

Vermoed u dat dit artikel interessant is voor anderen binnen uw organisatie of netwerk, wijs anderen hier dan op door dit bericht te delen via uw whatsapp, email, Linkedin of Twitter (bovenaan dit artikel).

“Gemiddeld beheren organisaties vijf of meer salarisadministratiesystemen,” zegt Cristina Goldt, General Manager Workforce & Pay bij Workday. “Dit is niet alleen kostbaar en tijdrovend, maar vergroot ook de kans op fouten in data-afstemming.”

Goed adviseren betekent uw cliënten informeren over relevante informatie en evenementen. Attendeer de CFO’s uit uw netwerk daarom op Leadership in Finance Summit 2024. Op 7 november gaan 300 CFO’s, financieel directeuren en corporate controllers met experts in gesprek over hoe AI de rol van finance leaders herdefinieert.

Gerelateerde artikelen