Novisource wil Edwin Groeneveld RA als commissaris

Edwin Groeneveld RA wordt voorgedragen als lid van de Raad van Commissarissen van Novisource. Behalve Groeneveld wil Novisource ook Eddy Vermeire en Duco Wildeboer aanstellen als RvC-lid.

Edwin Groeneveld (51) studeerde af als registeraccountant aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Gedurende en na zijn studie werkte hij 12 jaar bij PwC, waar grotere beursgenoteerde ondernemingen tot zijn klantenportefeuille behoorde. Na zijn periode bij PwC heeft hij een tweetal jaren gewerkt bij Stichting AKN (Avro, KRO en NCRV), waar hij verantwoordelijk was voor de integratie van de backoffice activiteiten van de verschillende omroepverenigingen.

Daarna maakte hij de overstap naar Ordina. Bij Ordina was hij in de functie van directeur finance & control verantwoordelijk voor onder andere interne- en externe verslaggeving, business controlling en risicomanagement. Daarnaast is hij belast geweest met de uitvoering van acquisities, verkoop van deelnemingen en de uitvoering van reorganisaties. Na 12 jaar Ordina is hij als CFO in dienst getreden bij Conclusion, een dienstverlener op het gebied van ICT, HR, communicatie en organisatie. In de bijna 5 jaar die hij bij Conclusion heeft gewerkt was hij de laatste 2 jaar als statutair directeur verbonden. Zijn laatste jaar stond in het teken van de verkoop van Conclusion aan Gilde Investments. Momenteel voert hij als zelfstandige verschillende advies- en interim opdrachten uit. Edwin woont samen met zijn partner in Den Haag en heeft twee kinderen.