Nieuwe voorzitter RvC Countus Groep

Roelie Lubbers-Hilbrands RA benoemd tot nieuwe voorzitter van de RvC van Countus Groep.

Deze benoeming markeert het einde van een interim-periode van circa een jaar van Berend Pastoor als voorzitter. De heer Pastoor blijft Lid van de Raad van Commissarissen.

Mevrouw Lubbers (54) is sinds juli 2019 RvC-lid van de Countus Groep. Zij brengt een ruime bestuurlijke ervaring, regionale betrokkenheid en uitgebreide achtergrond als openbaar accountant met zich mee. Ze heeft eerder diverse leidinggevende rollen vervuld, waaronder die van kantoordirecteur en partner bij andere vooraanstaande accountantsorganisaties. Haar brede ervaring en sterke netwerk binnen de focusklantgroepen van Countus maken haar voorzitterschap een waardevolle aanvulling aan de verdere uitbouw en groei van de Countus Groep. Lokale betrokkenheid is tenslotte één van de belangrijke pijlers in de strategie van Countus Groep.

Over de Countus Groep
De Countus Groep biedt advies, begeleiding en/of ondersteuning aan ondernemers in diverse sectoren. De dienstverlening wordt aangeboden onder de labels Countus (top 15 accountantskantoren van Nederland), Subvention, Zienergie, WeCapital, WeRecover, Klaart, De Omgevingsadviseurs, Spoar en De Systeemadviseurs.