Nieuwe vestiging Visser & Visser in De Bilt

Visser & Visser Accountants en Belastingadviseurs opent op 1 september een nieuwe vestiging in De Bilt. Met deze nieuwe vestiging aan de Groenekanseweg 70 heeft Visser & Visser inmiddels tien vestigingen in Nederland en één in Dubai.

Vanuit de nieuwe locatie zal Visser & Visser zich nog meer op de ondernemers op de Utrechtse Heuvelrug gaan richten. Senior relatiemanager en financieringspecialist Patrick van Jaarsveld wordt het aanspreekpunt voor de ondernemers in de regio. Hij heeft jarenlang in het gebied van de Utrechtse Heuvelrug gewerkt. De nieuwe vestiging slaat een logische brug tussen de bestaande vestigingen in Gouda en Barneveld.

De specialistische ondersteuning voor het kantoor in De Bilt komt vanuit Barneveld, waar directieleden Jaap van Beek en Chris Dijkstra al jaren actief zijn voor deze vestiging: ‘Wij staan naast onze klanten en willen goed bereikbaar zijn. Daarom nemen wij ook de stap richting de Utrechtse Heuvelrug. Wij denken dat onze aanpak en dienstverlening goed aansluit bij de wensen van de ondernemers in deze regio’, aldus Jaap van Beek.

Gerelateerde artikelen