Nieuwe strategie Visser & Visser 

Adviesactiviteiten uitgebreid.

 Accountants- en advieskantoor Visser & Visser kondigt een significante herpositionering en uitbreiding van haar diensten aan. Als onderdeel van deze strategische vernieuwing bouwt het kantoor aan een uitgebreid platform voor ondernemerschap, dat zich niet alleen richt op financiële dienstverlening, maar ondernemers en hun onderneming op veel vlakken kan ondersteunen. 

Deze nieuwe strategische richting wordt ondersteund door de recente integratie van de Essention Groep, een consultancybureau bestaande uit zeven gespecialiseerde bedrijven op het gebied van strategie-, organisatie- en persoonlijke ontwikkeling. Door deze expertise toe te voegen aan haar dienstverlening, vergroot Visser & Visser haar mogelijkheden om ondernemers nog breder en diepgaander te ondersteunen. 

Met het platform voor ondernemerschap breidt het kantoor haar dienstenaanbod verder uit naar twee nieuwe kerngebieden, waar al bestaande dienstverlening van businessunits Arpentus, Growteq en SQALE ook onder zal vallen. Eén van de kerngebieden is Leiderschap & Ontwikkeling met programma's voor persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling. Het andere kerngebied is Strategie & Organisatie met ondersteuning bij het formuleren en implementeren van strategische keuzes, gericht op het voorbereiden van ondernemingen op onvoorziene uitdagingen en kansen.