Nieuwe E-learning Academy voor Financials

Alex van Groningen komt vanaf zomer 2015 met een E-learning Academy. Hiermee kunnen financials snel, waar en wanneer zij maar willen, bij- en nascholen.
De praktijkgerichte e-learnings zijn ontwikkeld door de topdocenten van Alex van Groningen, de onderwerpen zijn actueel en sluiten aan bij de nieuwste trends in finance. U ontvangt voor de meeste cursussen 2 PE Uren.
 
De cursussen zijn gemaakt volgens de nieuwste standaarden en e-learningmethoden, ze zijn afwisselend én leuk om te doen. U krijgt direct feedback op multiple-choicevragen en open vragen.
 
Met een abonnement hebben financials 7 dagen per week, 24 uur per dag toegang tot de cursussen. Deze zijn dus in eigen tempo te volgen overal waar de deelnemer een internet verbinding heeft. Tussentijds pauzeren is geen probleem, waarna de financial weer verder kan gaan waar hij/zij gebleven is.  
 
Online cursussen op een rij
De volgende e-learning cursussen zullen in ieder geval vanaf de zomer online te vinden zijn:
– IT voor financials, Jacco Schonewille
– Effectieve managementrapportages, Merlijn Gilissen en Corina Kleijn
– Consolideren onder IFRS, Stefan Betting
– Effectief forecasten, Joost Rongen
– Werkkapitaalmanagement, Jean Gieskens
– Financiële analyse, Hinrich Slobbe
– Business Intelligence for financials, Stephen van den Berg
– Alternatieve financieringsvormen, Ronald Kleverlaan
De online cursussen staan vóór de zomer online. Houd de website van Alex van Groningen in de gaten voor meer updates over e-learning en andere ontwikkelingen op traininggebied.