Nieuwe Afas-Consultant Renee Verest start bij DOCCO

Per 1 maart treedt Renee Verest in dienst bij DOCCO in de functie van adviseur-consultant.

Daarmee is Renee de achtste collega in het snel groeiende team, dat dagelijks accountants- en administratiekantoren ondersteunt bij de optimale inzet van ICT. DOCCO is blij met de stap van Renee, die met haar accountancy-achtergrond en IT-vaardigheden zeer goed past binnen het profiel van onze adviseurs.

Renee heeft de opleiding Accountancy afgerond en is kort werkzaam geweest in de accountancy. Vervolgens heeft zij veel ervaring opgedaan als interim finance professional, waardoor zij in veel verschillende bedrijven mee heeft kunnen kijken en werken op de financiële administratie. Daarbij heeft ze de nodige kennis opgedaan rond de inzet van Afas Software. Ze haalt energie uit het efficiënt inrichten van processen in de software.

Binnen het team van DOCCO zal Renee zich specialiseren als Afas consultant en betrokken zijn bij Afas gerelateerde project- en implementatiewerkzaamheden. Renee zal zich op korte termijn certificeren als Afas Expert. De aanwas op het gebied van consultancy past binnen de doelstelling van DOCCO om een verdere groei te realiseren richting de toekomst.

[avg-advertorial slug=”kom-naar-de-accountancy-expo-op-16-juni-2020″]