Nieuw platform voor vrijwilligerswerk

Start up GoodUp en non-profitorganisatie NL Cares komen met een nieuw online platform voor vrijwilligerswerk. Medewerkers van organisaties kunnen met dit platform toegang krijgen tot vrijwilligerswerk dat past bij hun vaardigheden en de sociale missie van hun werkgever. 

Het platform (Impact Starter) stelt bedrijven in staat om een eigen pagina te maken met meer dan 1000 vrijwilligersactiviteiten voor hun medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan vrijwilligerswerk als taalcoach, voedsel helpen sorteren bij de voedselbank of het bieden van huiswerkbegeleiding. 

Grote organisaties zoals Mars, Deloitte en Unilever activeren hun medewerkers op maatschappelijke programma's via de software van GoodUp. Medewerkers van Bol.com, Bijenkorf en Alliander doen vrijwilligerswerk via NL Cares. Door schaalbare software en maatwerk vrijwilligersprogramma's te combineren, wordt het nu voor alle Nederlandse bedrijven makkelijk om maatschappelijke impact te maken.

NL Cares is de grootste vrijwilligersorganisatie van Nederland. 

GoodUp is een sociale onderneming met een online platform dat het medewerkers makkelijker maakt bij te dragen aan sociale projecten die in lijn liggen met de maatschappelijke doelstellingen van het bedrijf.