NeD Tax viert 10-jarig bestaan

Tien jaar geleden werd NeD Tax door fiscaal-juristen David Huver en Maurice Horyon opgericht met als doel om Nederlandse ondernemingen die in Duitsland ondernemen en omgekeerd met specialistische fiscale kennis te ondersteunen. Naast kennis van de fiscale wetgeving in beide landen, zijn het spreken van de talen en het hebben van een kantoor in Nijmegen en Kleef (Dui) sterke concurrerende punten gebleken.

De positionering van NeD Tax als fiscaal specialist voor grensoverschrijdend zakendoen heeft er toe geleid dat ruim 45% van de omzet uit fiscale advisering komt. ‘Dat is voor een advies- en administratiekantoor bijzonder,’ aldus het kantoor. Tot de klantenkring behoren accountantskantoren, MKB-bedrijven die in beide landen actief zijn, exporterende bedrijven en diverse multinationals.

NeD Tax: ‘Gelet op de specialisatie wordt er verdere groei van de dienstverlening verwacht. De wet- en regelgeving wordt in beide landen steeds complexer en het nieuwe fiscale Verdrag met Duitsland is net in werking getreden.’

Gerelateerde artikelen