NBC Nederland aangesloten bij Sante Fe Associates International (SFAI)

NBC Nederland heeft zich aangesloten bij het internationale netwerk van accountants en adviseurs Sante Fe Associates International (SFAI). SFAI is vertegenwoordigd in 60 landen.

Volgens William Hermans, voorzitter van NBC Nederland, is er nu wereldwijd kennis en ondersteuning beschikbaar zodat cliënten nog beter kunnen worden geadviseerd. Tevens kunnen buitenlandse bedrijven die zaken willen doen in Nederland via SFAI terecht bij een van de negen NBC kantoren.

Santa Fe Associates International is in 1997 opgericht in Santa Fe, USA en geeft wereldwijd toegang tot dienstverleners op het gebied van onder andere auditing, accounting, belastingadvies en consulting. Het netwerk bestaat uit meer dan 130 volledig zelfstandige leden die de IFAC-controlestandaarden hanteren. Hierdoor is een kwaliteit gewaarborgd die in overeenstemming is met de internationale beroepsorganisaties. Het business centrum in Londen fungeert als centraal punt voor SFAI Europa en adviseert bedrijven en particulieren die zaken willen doen of investeren in Londen, Engeland of in andere landen.

NBC Nederland is een landelijk netwerk van samenwerkende accountantsorganisaties dat is opgericht in 1936 en nog steeds groeit. Er wordt vanuit het samenwerkingsverband middels NBC Audit Services in Volendam met name audit & assurance- en belastingadvies aangeboden. De NBC kantoren zijn gevestigd in Sittard, Tilburg, Rotterdam, Zeist, Volendam, Raalte, Wolvega, Den Helder en Den Burg (Texel).

Gerelateerde artikelen