NBA zet 26 sprekers in op Accountantsdag

Spannende praktijkverhalen, bekende koppen en dilemma's van MKB-kantoren.

Beroepsorganisatie NBA heeft 26 sprekers klaarstaan voor de Accountantsdag 2024, die plaatsvindt op 20 november. Kopstukken als werkgeversbaas Ingrid Thijssen (VNO-NCW), Feike Sijbesma (ex-CEO DSM) en Barbara Baarsma (PwC) zijn bekende gezichten.

Journalist Dan McCrum vertelt zijn verhaal over de opkomst en ondergang van Wirecard, de spraakmakende fintech die tot in de hemel werd geprezen en werd verguisd na een miljardenschandaal. Hij deed zes jaar durend krantenonderzoek dat de miljardenfraude van het bedrijf aan het licht bracht en daarmee de ondergang inluidde van Wirecard. Hij vertelt over de verbazingwekkende reeks gebeurtenissen die zich tijdens het onderzoek ontvouwden, waarbij hij de tegenslagen, het geluk en de harde tactieken beschrijft die tegen hem werden gebruikt. [Artikel gaat verder na de volgende advertentie]

Goed adviseren betekent uw cliënten informeren over relevante informatie en evenementen. Attendeer de CFO’s uit uw netwerk daarom op Leadership in Finance Summit 2024. Op 7 november gaan 300 CFO’s, financieel directeuren en corporate controllers met experts in gesprek over hoe AI de rol van finance leaders herdefinieert.

Daarnaast doen Vanessa Spaans (ETL) en Manfred de Leeuw Vallei Accountants een boekje open over de moordende marktconcurrentie onder MKB-kantoren en hoe je als accountantskantoor interessant blijft voor jong talent en het behoud van professionals.

 

Gerelateerde artikelen