Nationale Accountancy Onderzoek 2016 van start

FM.nl (Financieel-Management.nl) is 4 februari jl. gestart met het onderzoek naar de beste MKB accountants. In de verkiezing van 2016 staan de meningen van de klanten van accountantskantoren centraal. Zijn ondernemers en financieel managers tevreden met hun accountant en waarom?
De beste accountantskantoren en administratiekantoren bieden meer kwaliteit, werken met de nieuwste technologieën en leveren meer waarde.
 Zij boeken verbluffende resultaten voor ondernemers en maken organisaties direct succesvol.
Ten overstaan van 1000 financieel managers en 500 collega-accountants worden de winnaars bekend gemaakt op de Accountancy Systems en Financial Systems Beurzen op 26 mei 2016. Felicitaties verschijnen op AccountantWeek.nl, CFO.nl, FM.nl en in de landelijke media. Ondernemers zoeken niet langer naar een topkantoor. 
Wilt u kans maken om aangedragen te worden als kandidaat voor de “Accountancy50”, het overzicht van de beste accountantskantoren? Vraag dan uw meest trouwe en enthousiaste klanten de online vragenlijst in te vullen. Dit kost slechts vijf minuten en bovendien maken deelnemers kans op een tweepersoons reis naar Dubai.  
Uiteraard houdt AccountantWeek u op de hoogte van de voortgang van het onderzoek en maken wij binnenkort de Nationale Accountancy top 50 bekend.