Najaarsactie Novak Kwaliteitshandboek

Leden van de stichting Novak profiteren tot en met 31 december 2016 van 50 procent extra korting op de aanschafprijs van een of meer delen van het Novak Kwaliteitshandboek.

Met deze najaarsactie voor Novak-leden kunnen nieuwe gebruikers bundels en/of losse delen van het Novak Kwaliteitshandboek voordelig aanschaffen. Bestaande gebruikers kunnen hun handboek voordelig uitbreiden. De 50 procent najaarskorting voor leden komt bovenop de 20 procent korting die Novak-leden al standaard ontvangen.

Als onderdeel van de najaarsactie geldt voor kantoren die voor het eerst een bundel of een deel van het Novak Kwaliteitshandboek in de actieperiode aanschaffen ook dat zij tot en met 31 december 2016 geen licentiekosten voor Scienta betalen. Dit deel van de actie geldt alleen voor de licentie voor kleine kantoren (toegang voor twee personen). 

Nog geen gebruiker van het Novak Kwaliteitshandboek? Maak een afspraak voor een online demo en maak kennis met hét kwaliteitshandboek voor mkb-accountants. Stuur hiervoor een e-mail naar redactie@novak.nl. Novak neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de online demo in te plannen. 

Meer informatie over het Novak Kwaliteitshandboek vindt u de website van de stichting Novak.

Gerelateerde artikelen