MTH accountants & adviseurs sponsor van zwemmer Bram Dekker

MTH accountants & adviseurs is sinds vandaag partner van zwemmer Bram Dekker, die één duidelijke missie heeft: de Olympische Spelen in Rio. Op de 100 meter schoolslag hoopt Dekker in 2016 op het startblok te staan in Brazilië om Nederland te vertegenwoordigen.

In 2014 werd Dekker op deze afstand al Nederlands kampioen. Bij de EK in Berlijn won hij samen met Bastiaan Leijssen, Inge Dekker en Femke Heemskerk zilver op de 4×100 meter estafette wisselslag mix. Om de focus op de sport te kunnen houden is ondersteuning nodig. Met de sponsoring door MTH kan Dekker zich volledig richten op wat hij het liefste wil: resultaten halen. Als onderdeel van de sponsoring krijgt Dekker tot en met 2016 een Fiat 500 ter beschikking gesteld.

Olaf ten Hoopen, voorzitter van het dagelijks bestuur van MTH: ´Het is natuurlijk prachtig om steun te bieden aan een topsporter op weg naar Rio. Bram is misschien nog niet zo bekend bij het grote publiek. Daarom kunnen onze klanten en relaties Brams weg naar Rio op onze website volgen (www.mth.nl). Door blogs en filmpjes van Bram via de sociale media willen we de komende twee jaar laten zien hoe (zwaar) de route van een topsporter is die streeft naar succes op het hoogste podium. Een route langs pieken en dalen, waarvan de afloop onvoorspelbaar is. Dat is voor iedere ondernemer herkenbaar en inspirerend.´

Gerelateerde artikelen