Moore Stephens Belgium neemt Amerikaanse Brenner Group over

Moore Stephens Belgium en het Californische accountantskantoor Armanino LLP hebben samen The Brenner Group overgenomen. The Brenner Group is een dienstengroep uit Silicon Valley bestaande uit 25 financiële consultants die een gezamenlijke omzet van $6 miljoen genereren.

The Brenner Group is gespecialiseerd in part time financieel management, zoals part time CFO- en controllerdiensten, waardering van ondernemingen en financiële adviesverlening, met een specifieke expertise in venture-backed technologiebedrijven. The Brenner Group heeft bijna 30 jaar ervaring in de sector en blijft onder die naam verder werken als een aparte onderneming.

‘Accountancybedrijven zoeken constant naar nieuwe structuren en samenwerkingsvormen. Wij zijn dan ook bijzonder verheugd om first in class te zijn in die evolutie. Met deze gezamenlijke investering met de collega’s van Armanino gaan we immers nog een stap verder dan een louter operationele samenwerking. Armanino deelt onze passie voor innovatie en ondernemerschap. De joint venture voelt voor ons dan ook heel natuurlijk aan’, aldus Frans Verschelden, voorzitter van Moore Stephens Belgium.

Moore Stephens Belgium biedt zijn Belgische klanten al jarenlang wereldwijde ondersteuning als onafhankelijk lid van het uitgebreide Moore Stephens netwerk. Met deze overname versterkt Moore Stephens Belgium zijn lokale aanwezigheid in Silicon Valley en Noord-Californië. ‘We proberen lokaal aanwezig te zijn in de meest dynamische markten van onze klanten. Als hotspot van de technologiesector trekt Silicon Valley enkele van onze beste en meest beloftevolle klanten uit de technologiesector aan. Met deze lokale joint venture kunnen wij nog beter op hun noden inspelen’, zo stelt Frans Verschelden.
De dagelijkse leiding van The Brenner Group LLC komt in handen van de Belg Andries Verschelden.

Gerelateerde artikelen