Moneyou Go-app biedt uniek spaar- en betaalproduct in één

Moneyou Go, een app die toegang geeft tot het gecombineerde betaal- en spaarproduct van Moneyou, is vanaf nu gratis verkrijgbaar in de Apple Store.

Moneyou is de eerste app die een gecombineerde betaal- en spaarrekening aanbiedt. De online financiële dienstverlener ontwikkelt het product in samenwerking met haar klanten.
 
Moneyou Go is bedoeld voor de mobiele generatie en is daarom alleen als mobiele app beschikbaar. Dit betekent dat zowel klant worden als bankieren eenvoudig wordt geregeld via de app. Klanten kunnen bijvoorbeeld hun betaalpas activeren en blokkeren via hun smartphone. De nieuwe spaar- en betaalrekening is dankzij de betaalpas geschikt voor dagelijks gebruik. Tegelijkertijd zijn er overzichtelijke potjes aan te maken voor bijvoorbeeld de dagelijkse boodschappen en uitgaven, of om geld opzij te zetten voor specifieke doelen, zoals een auto, eigen bedrijf of verre reis. Op elk potje ontvangen klanten rente. 

Cocreatie
Iedereen wordt uitgenodigd om mee te denken over de nieuwe Moneyou Go-app. Zo kunnen gebruikers de app testen en van feedback voorzien via het cocreatieplatform Moneyou Create. Op basis van deze feedback zorgen ontwikkelaars ervoor dat de app wekelijks wordt verbeterd voor wat betreft aanvullende aanpassingen en features. Voor Android-gebruikers volgt de app in maart 2018 in de Google Play Store.
 
Bas Boelhouwers, CCO van Moneyou: “Als online financiële dienstverlener vinden we het belangrijk om onze diensten snel te introduceren, te testen en te optimaliseren. Daarom gaan we het gesprek aan en nodigen we iedereen uit om mee te denken over onze nu nog meest minimale bank-app. Op deze manier kunnen we klanten voorzien van producten waarmee zij hun bankzaken optimaal kunnen regelen en financieel onafhankelijk worden én blijven.”