Met AccountantWeek naar Dubai

Word lid van AccountantWeek, hét platform voor accountants: ontvang nieuwsbrieven en magazines, profiteer van alle privileges én maak nu kans op een luxereis naar Dubai. Als u nu een vriend of collega aanmeldt, maakt u extra kans op een geheel verzorgd verblijf in Dubai.

AccountantWeek.nl is de opvolger van AccountancyNieuws en biedt dagelijks het laatste nieuws over de controlepraktijk, accountancy 3.0, ICT, fiscaliteit en tuchtrecht. In de eerste 100 dagen hebben zich al meer dan 2.500 accountants aangemeld en wordt de site bezocht door  duizenden accountants per dag. Daarnaast biedt het AccountantWeek-platform een gratis magazine en – voor betalende leden – masterclasses, netwerkbijeenkomsten en grootschalige evenementen zoals de beurs jaarlijkse Financial Systems. 

Bent u nog geen lid? Melde u dan nu aan! U maakt meteen kans op een luxereis naar Dubai met verblijf in een luxe 5-sterren hotel voor twee personen. U vliegt businessclass in en Boeing 777 van Emirates, voorzien van alle gemakken (van mini-bar tot comfortabel bed en home-entertainmentsystem).

Meld u hier aan om lid te worden van AccountantWeek.

Gerelateerde artikelen