Mazars versterkt partnerteam met Maurice Quaedvlieg

Drs. Maurice G.W. Quaedvlieg RA AA MBA (1972) is per 1 januari 2018 als partner toegetreden bij Mazars Accountants en Adviseurs. Quaedvlieg zal zich onder andere richten op het verder uitbreiden van de Audit en Assurance en Not-for-profit praktijk van Mazars.

In 1996 is Quaedvlieg zijn carrière gestart bij Deloitte waar hij is doorgegroeid naar Director in de Audit en Assurance praktijk. Hij heeft ruime controle ervaring bij Not-for-profit klanten, zowel in Nederland als het buitenland. Tot zijn klantenkring behoren fondsenwervende en culturele instellingen en organisaties in de ontwikkelingssamenwerking. Quaedvlieg is goed genetwerkt in deze sector en overtuigd van de kansen daarin. Tevens gaf hij leiding aan werkzaamheden op het gebied van subsidy compliance (controles van subsidieverantwoordingen en tussentijdse compliance werkzaamheden, in het bijzonder voor Europese subsidies en regelingen via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland).

Bij de werkzaamheden van Quaedvlieg staat het publiek belang centraal. Hij is zich bewust van zijn maatschappelijk rol als extern accountant en gedreven deze publieke rol op een kwalitatief hoogwaardige wijze in te vullen.

Naast zijn werkzaamheden als accountant is Quaedvlieg ook actief in bestuursfuncties bij het Nederlands Rode Kruis (District Haaglanden en het aan het Rode Kruis gelieerde Dorgelo Energie Rampenfonds) en Young Africa International. Tevens is hij lid van de raad van toezicht van Theater Ins Blau in Leiden.