Mazars stelt vijf nieuwe partners aan

Mazars heeft haar partnerteam uitgebreid met Gert-Jan Gerrits, Alfons Lohuis, Vera Stappers, Marc Vazel en Arno van der Wijk. Met deze uitbreiding worden de Audit & assurance praktijk in Amsterdam, Rotterdam en in de regio Oost en de Tax praktijk in Amsterdam verder versterkt, aldus Mazars.

 Gert-Jan Gerrits werkt sinds 2019 bij Mazars, waar hij sinds 2020 Director IT Audit is. Daarvoor werkte hij bij  EY in financial audit en IT audit. Hij is gespecialiseerd in bedrijfsvoering, professionele dienstverlening en consultancy. Daarnaast is hij lid van de internationale werkgroep Mazars Audit Methodology IT Audit integratie en lid van de werkgroep ICT & Zorg van NOREA.

 Alfons Lohuis is partner geworden bij audit & assurance praktijk van Mazars. Hij komt over van KPMG, waar hij in sinds 2014 partner was in de audit & assurance praktijk. Hij was er verantwoordelijk voor bedrijven in Nederland met een focus op privately owned business, industry en real estate. Hij was betrokken bij internationale group audits. Sinds 2017 gaf hij leiding aan het KPMG-kantoor in Twente en was hij voor de kantoren in de regio Noord-Oost verantwoordelijk voor HR. Hij is specialist in Dutch GAAP, IFRS ende sector woningcorporaties. 

 Vera Stappers werkt sinds 2019 als Director in de Audit & assurance praktijk van Mazars. Ze is overgekomen van EY, waar ze vijftien jaar aan verbonden is geweest. Als eindverantwoordelijk accountant is zij actief voor beursgenoteerde ondernemingen en internationale corporates. Ze is gespecialiseerd in technology, media & telecom. Daarnaast is zij nauw betrokken bij kwaliteit, strategie, cultuur & gedrag en opleidingen.  

 Marc Vazel is sinds 2019 werkzaam als Director in de Audit & assurance praktijk van Mazars. Hij heeft meer dan 21 jaar ervaring in de accountancy, deels opgedaan bij KPMG en Deloitte. Hij is als eindverantwoordelijk accountant werkzaam in de internationale audit praktijk, met focus op groepsaudits en is marktleider voor Beursfondsen in Nederland. Hij beschikt over ruime ervaring en expertise op het gebied van accountancy, riskmanagement, compliance en financiële verslaggeving. Daarnaast is hij betrokken bij interne en externe vraagstukken over HR en het werven en (ver)binden van mensen.  

Arno van der Wijk werkt sinds 2012 in de Tax praktijk van Mazars. Negen jaar geleden kwam hij over van PwC. Hij is gespecialiseerd in het Nederlandse en internationale belastingrecht en focust zich op real estate. Zijn klanten zijn nationaal en internationaal opererende ondernemingen, soms beursgenoteerd, en beleggingsfondsen.