Mazars gaat partnerovereenkomst aan met IIA

Mazars gaat vanaf 1 januari 2017 een partnerovereenkomst aan met het Instituut van Internal Auditors. Het partnership valt samen met de start van het nieuwe team Governance, Risk & Internal Control (GRIC team) van Mazars.

Er is een groeiende vraag naar advies en ondersteuning op het gebied van (corporate) governance, risicomanagement, interne controle en internal audit, zowel in de private als publieke sector. Het Mazars GRIC team zal gaan samenwerken met managers, bestuurders en toezichthouders om ervoor te zorgen dat hun organisatie ‘in control’ is. 

Het GRIC team zal geleid worden door Michel Kee, voormalig voorzitter van het IIA. Michel Kee start per 1 januari 2017 als partner van Mazars. Hij gaat de Governance, Risk & Internal Control praktijk uitbouwen en legt daarbij een focus op Internal Audit.

"Mazars is een partnershipovereenkomst aangegaan met het IIA ter ondersteuning van het goede werk dat het IIA doet in de verdere ontwikkeling van internal audit in Nederland. Daar dragen wij graag aan bij," aldus Michel Kee.

Gerelateerde artikelen