Mazars betrekt nieuw hoofdkantoor in Rotterdam

Op 5 december verhuist Mazars Rotterdam naar de nieuwe locatie aan de Watermanweg 80. Mazars Rotterdam is het hoofdkantoor van Mazars Nederland.

“Een nieuw en duurzaam kantoor, waar wij gaan werken volgens Het Nieuwe Werken-principe. Een open manier van werken met oog voor de vitaliteit van de medewerker. Het kantoor is een prettige werkplek voor de Mazars medewerkers en een fijne en goed bereikbare locatie om te bezoeken,” aldus Mazars.

Dit kantoor is voor Mazars ook een stap voorwaarts als het gaat om duurzaamheid, want het nieuwe kantoor is energiezuiniger dan het huidige pand. Mazars: “Van een traditionele werkwijze naar meer transparantie en flexibiliteit. Medewerkers werken vanaf nu paperless op een plek die past bij de werkzaamheden, wat zorgt voor meer verbinding en samenwerking. Niet alleen intern plukken wij hier de vruchten van, het draagt ook bij aan betere bediening van klanten en relaties.”

De nieuwe locatie van het hoofdkantoor van Mazars bevindt zich in het gebouw Eurogate II. Begin dit jaar werd bekend dat een langjarige huurovereenkomst werd getekend voor kantoorruimte op de begane grond en de eerste en tweede verdieping van het gebouw.

Gerelateerde artikelen