Maurice Kil AA nieuwe partner HLB Van Daal & Partners

Maurice Kil AA is benoemd tot partner van accountants- en belastingadviesorganisatie HLB Van Daal & Partners in Cadier en Keer. In 2002 is Maurice Kil (33) als assistent-accountant begonnen en sinds 2007 is hij werkzaam als accountant in Heerlen bij Kallen Raeven – Accountants & Fiscalisten, dat in 2013 is gefuseerd met HLB Van Daal & Partners.

Begin dit jaar maakte hij de overstap naar de vestiging in Cadier en Keer waar hij per 1 juli partner is en samen met Lucien Schreurs leiding geeft aan het kantoor. Met een tweede partner onderstreept HLB Van Daal & Partners de ambitie om in de regio Maastricht verder te groeien en de dienstverlening uit te bouwen.

Het kantoor in Cadier en Keer telt zo’n 20 professionals en heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld richting een allround advieskantoor voor het mkb en ondernemers met internationale ambities. ‘Met de toetreding van Maurice is het kantoor klaar voor verdere groei. Met twee partners kan de dienstverlening aan bestaande cliënten verder geoptimaliseerd worden en is daarnaast tijd beschikbaar om het netwerk verder uit te bouwen,’ aldus HLB Van Daal & Partners.

Gerelateerde artikelen