Marloes Lammers en Vanessa Huygen partners bij Jaeger

Het Amsterdamse advocatenkantoor Jaeger Advocaten-belastingkundigen heeft Marloes Lammers en Vanessa Huygen van Dyck-Jagersma benoemd tot partner.

Deze benoemingen passen in de strategie van Jaeger om zijn positie op het gebied van het fiscale (-straf) recht verder te handhaven en te versterken.

Marloes Lammers (1979) heeft binnen de niche van de fiscale advocatuur haar naam sinds jaar en dag gevestigd. Als gerenommeerd advocaat-belastingkundige publiceert zij regelmatig in vaktijdschriften, veelal over het formeel belastingrecht, en is zij tevens docent fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam. Lammers heeft diepgaande kennis van onder andere het bewijsrecht en het boeterecht. Daarnaast is zij binnen Jaeger de specialist in civiele procedures tegen de belastingdienst.

Vanessa Huygen (1980) beheerst het vak van de fiscale advocatuur in de totale breedte en publiceert dan ook zeer regelmatig over onderwerpen binnen deze niche. Zij is niet alleen de specialist van kantoor als het gaat over inkeerprocedures, maar tevens heeft zij haar sporen verdiend als het gaat over witwassen, ontneming en faillissementsfraude. Zij is ook bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen.