Mark Van Diermen RA benoemd tot Directeur Audit bij HLB Blömer

Drs. Mark van Diermen RA is per 1 januari 2018 benoemd tot Directeur Audit Afdeling Audit bij HLB Blömer accountants en adviseurs.

De afdeling Audit is binnen HLB Blömer een specialisatie met een groeiende klantenportefeuille. Van Diermen heeft als uitdaging deze klantenportefeuille verder te ontwikkelen en het team Audit binnen HLB Blömer en daar buiten op de kaart te zetten. 

“Sinds 1 september 2016 ben ik in dienst bij HLB Blömer en per 1 januari 2018 benoemd tot Directeur Audit”, zegt het nieuw benoemde directielid. “Ik ben er trots op dat we, met alle enthousiaste medewerkers binnen onze organisatie, innovatie en kwaliteit inhoud geven. 13 jaar geleden ben ik gestart met werken in de accountancy (waarvan 2 jaar in New York) bij EY. Samen met mijn vrouw en 2 zoontjes van 2 en 4 jaar, wonen wij in Utrecht. Wat mij enorm aantrekt in HLB Blömer is, de cultuur die de heer Blömer heeft neergezet, dat naast kwalitatieve hoogwaardige dienstverlening met een persoonlijk accent en hard werken, het belangrijk is dat de balans tussen privé en werk goed is. Een cultuur  die we binnen onze organisatie nog steeds hanteren.”

De komende jaren blijven de uitgangspunten van HLB Blömer stevig overeind staan, en staat het thema innovatie hoog op de agenda van het kantoor. Van Diermen: “De persoonlijke benadering zal ervoor zorgen dat de wet- en regelgeving op een pragmatische wijze wordt toegepast om te voldoen  aan de verwachtingen van onze klanten. De jonge en dynamische organisatie staat daar garant voor. In mijn ogen is HLB Blömer een vooruitstrevend MKB+ kantoor in de regio Utrecht. Met ons recentelijk 100 jarig jubileum is dat wederom bevestigd.”