MAG & Partners sluit aan bij Vermetten | accountants en adviseurs

Het in Rijsbergen gevestigde accountantskantoor MAG & Partners sluit zich aan bij Vermetten | accountants en adviseurs. Hierdoor heeft Vermetten nu zes regiokantoren in Brabant.

“Ik mag terugkijken op meer dan 30 jaar succesvol ondernemerschap. Van huis uit gestart is MAG (Matabadal AdviesGroep) uitgegroeid tot een allround accountantskantoor met veel specialistische kennis. Door de aansluiting bij Vermetten accountants en adviseurs is de kwaliteit en continuïteit nu gegarandeerd voor de toekomst. De jaren gaan nu eenmaal ook voor mij tellen,” aldus Ramdew Matabadal. “Van stoppen is nog geen sprake hoor! Daarvoor vind ik het werk nog veel te leuk. Ik ga dus nog wel even door. Niettemin geeft het een fijn gevoel dat alles nu, ook voor de langere termijn, goed geregeld is voor zowel onze klanten als het personeel. Kiezen voor Vermetten betekent kiezen voor een team dat al jaren met groot enthousiasme succesvol aan de weg timmert in deze regio. Tel daarbij op dat we naast het MKB-segment beiden ook actief zijn in de agrosector en dat ik me zeer kan vinden in de filosofie van Vermetten”.

 “We kennen elkaar al sinds de start van ons ondernemerschap,” aldus John Vermetten, oprichter en eigenaar van Vermetten | accountants en adviseurs. Vermetten is zelf ruim 20 jaar geleden begonnen. “Vandaag de dag hebben we een team van ca. 90 professionals en vestigingen in Gilze, Diessen, Made, Oisterwijk, Roosendaal en nu dus ook Rijsbergen.”

Het team in Rijsbergen is verder aangevuld met Maurice Bartels en Jan van de Sande. Bartels zal vanuit Vermetten de vestiging mede aansturen. Hij kent de regio, heeft ruime ervaring en heeft naast de MKB-praktijk ook veel affiniteit met de agrarische sector. Van de Sande was voorheen werkzaam bij een groot agrarisch accountantskantoor en zal als agrarisch adviseur de klanten gaan bedienen. Daarnaast zal hij een bijdrage leveren aan de profilering van VermettenAgro voor heel West-Brabant, vanuit de vestigingen in Rijsbergen en Diessen.

Gerelateerde artikelen