Lees hier alles over de Accountancy Expo 2017

Hoe maakt u uw bedrijf klaar voor de toekomst en hoe kunnen innovaties in IT u hierbij helpen? Die vraag staat centraal tijdens de Accountancy Expo op 20 juni. Lees hier alles over de sprekers en het programma.

Voor u het beseft is blockchaintechnologie de normaalste zaak van de wereld en drijft Big Data al uw (strategische) beslissingen. Kortom, de keuze aan mogelijkheden is eindeloos. Hoe maakt u uw kantoor klaar voor de toekomst? En hoe zorgt u dat deze innovaties aansluiten op de wensen van uw klant? Op de Accountancy Expo 2017 op 20 juni helpen we u in de zoektocht naar antwoorden.

[avg-advertorial slug=”kom-naar-de-accountancy-expo-op-18-juni-2019″] 

Op de Accountancy Expo kunt u in vier verschillende zones inspiratie opdoen aan de hand van interessante sprekers en exposanten. Met als centraal thema: Innovatie in IT! Want er komen continu meer tools beschikbaar die de accountant in de dagelijkse praktijk kunnen ondersteunen. Maar hoe weet u welke tools dat zijn? En hoe neemt u uw werknemers mee in die transitie? Hoe vertelt u het juiste verhaal? Hoe kunnen het kantoor en uw medewerkers slimmer werken? Op de Accountancy Expo helpen we u met passende oplossingen in vier verschillende zones.

Zone: Schoolplein

Snelle veranderingen vragen om snelle aanpassingen. Als accountant is het belangrijk dat u ook buiten uw comfortzone stapt om nieuwe, verfrissende ideeën op te doen. Ideeën die uw organisatie zowel intern als extern kunnen verbeteren. Dat traject van leren en ontdekken gaat altijd met vallen en opstaan. Dat is niet erg, dat is de gewoonste zaak van de wereld. Minstens zo belangrijk in dat proces van vallen en opstaan is dat u als innovator uw collega’s meekrijgt.

Storytelling-expert Lars Duursma neemt u in de sessie Een goed verhaal dat mensen raakt mee in de wereld van storytelling en overtuigingskracht. In schoolbanken, tussen krijtborden en schommels leert u hoe u een krachtig verhaal kunt vertellen. Onder het genot van een snack leert innovatie-expert Peter Clausman u in de sessie Leider in verandering en innovatie hoe u dé potentiële innovator kunt zijn binnen uw organisatie: van idee tot daadwerkelijke uitvoering.

Zone: Digidome

Woorden als blockchain-technologie, Big Data en Artificial Intelligence vliegen je om de oren in de media. Tools die voor sommigen ver weg lijken, maar ook vandaag de dag al grote toegevoegde waarde kunnen leveren. Met die nieuwe technologie kunt u uw dienstverlening aan de klant en daarmee ook die van de klant zelf, naar een hoger niveau tillen.

In de futuristische Digidome vertelt Big Data boer Jacob van den Borne zijn verhaal: hoe hij met behulp van big data via sensoren en drones zijn omzetten drastisch verhoogt. Een voorproefje van zijn sessie leest u in het artikel De lessen van een innovatieve boer

Zone: Werkplaats

Als accountant heeft u meer dan één pet tegelijk op. Vaak bent u meer dan alleen een accountant: ook fiscaal adviseur, relatiebeheerder, sparringpartner en misschien ook wel ondernemer. Dat vergt veel tijd en energie. Die tijd en energie kunt u beter inzetten door slimmer te werken. Zo verdeelt u de beschikbare tijd efficiënt en komt u in de informatie-overload van vandaag de dag gemakkelijk te boven door middel van een groot aanbod aan techtools.

In de Werkplaats brengen productiviteitsninja’s als Marcel van den Berg met behulp van moersleutels en hamers u de fijne kneepjes van het efficiënte werken bij in zijn sessie Werk slimmer, niet harder. Op die manier stijgt uw bedrijf tot efficiënte hoogte. Alvast een voorproefje? Lees het artikel Effectief werken: 5 gouden tips van Marcel van den Berg.

Zone: Winkel

Het goed etaleren van uw dienstverlening is één van de belangrijkste doelen van uw bedrijf. Dat dwingt iedereen goed na te denken over de inrichting van zijn of haar organisatie: gerichte acties in het hier en nu. Tussen snoep en andere lekkernij wordt u uitgedaagd in de Winkel om goed na te denken over de huidige inrichting van uw bedrijf.

Hoe presenteert u uw bedrijf naar klanten? Wat valt er te verbeteren? Hoe zorgt u ervoor dat u klanten nog meer kunt boeien? Ervaren ondernemer Thomas Blekman geeft tips en tricks hoe u uw klanten kunt blijven verrassen in de sessie Blijf je klanten verassen!. Zo kunt u dus een nog betere sparringpartner worden voor uw klant.

Meer weten?

De Accountancy Expo 2017 vindt plaats op 20 juni in De Loods in Nijkerk. Bekijk hier het hele programma en alle sprekers van de dag.  

Lees hier alle partnerbijdragen van de exposanten:

'Het huidige accountansmodel is failliet'
In 8 stappen naar SBR Assurance
'Het accountantskantoor wordt een technologiebedrijf' 
Accountingsoftware: houd het simpel
Boekhouden via uw smartphone 
De accountant als coach 
'Accountant: gebruik big data en data-analyse'
Veranderen? Hoezo veranderen?
'De jaarrekening wordt een bijproduct'
'Wie wordt de sterkste accountant van Nederland?'

'Zo checkt u de IT-security van uw klanten'
'Waarom u en uw klant op verschillende planeten leven'
'Gaming-technieken in de boekhouding: futuristisch?
'ERP-systeem is pot met goud voor de accountant'
'Koppel big data aan een kennisbank'

 

Gerelateerde artikelen