Lansigt benoemt twee nieuwe partners

Alberdien van Dalen MSc RA en Peter Kranendonk MSc LLM zijn per 1 januari 2019 benoemd als partners bij Lansigt accountants en belastingadviseurs.

Vanuit hun respectievelijke vakgebieden Audit en Fiscaal bouwen deze nieuwe partners de dienstverlening van Lansigt toekomstgericht en kwalitatief verder uit. 

Alberdien van Dalen 
Alberdien is sinds 2009 werkzaam bij Lansigt. In die jaren is zij gegroeid in haar rol als extern accountant en heeft ze haar stempel gedrukt op de ontwikkeling van de kwaliteit binnen Audit. Ze is tevens Compliance Officer bij Lansigt.

Peter Kranendonk
Sinds Peter bij Lansigt werkzaam is valt hij op door zijn brede kijk op zaken en op zijn vakinhoudelijke kennis. Peter zal een extra impuls gaan geven aan de interne kwaliteitsbewaking en het ontwikkelen van specialismen door en voor het fiscale team. 

Over Lansigt
Lansigt ondersteunt en adviseert ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf met een team van 150 ervaren professionals die opereren vanuit drie vestigingen: Alphen aan den Rijn, Gouda en Ridderkerk. Kenmerkend voor de fullservice dienstverlening is de combinatie van betrokkenheid, vakkennis en innovatie. 

Over Lansigt Audit
Lansigt Audit behoort inmiddels tot de top-20 van niet-OOB auditkantoren. Onder de naam Audit en Co worden ook voor andere accountantskantoren controles uitgevoerd die niet over een AFM-vergunning beschikken.

Over Lansigt Fiscaal
Lansigt Fiscaal werkt met 15 fiscalisten voor de klanten van Lansigt en de klanten van andere accountants- en advieskantoren. De focus ligt daarbij op de fiscale en juridische optimalisering van de positie van de directeur-grootaandeelhouder en zijn vennootschap. 

Bron: Lansigt