KPMG heeft het verbruid bij Amersfoorts restaurant

Medewerkers van KPMG zijn niet langer welkom bij Restaurant Rauw in Amersfoort. Reden? KPMG zou er een gewoonte van maken om bij verschillende restaurants te reserveren, en pas op het laatste moment een keuze maken waar er daadwerkelijk gegeten wordt.

Dat schrijft het restaurant althans op Facebook. Zo zou KPMG maandag aan het einde van de middag een reservering afgezegd hebben die al een aantal dagen geboekt stond. Terwijl ’s morgens nog was gebeld om de reservering van 12 naar 15 personen op te schalen, waarop Rauw een extra medewerkster inzette.

Bij Rauw zijn ze behoorlijk over de rooie: “Een collega heeft vanavond het spel gewonnen. Nou we doen niet meer mee. Bent u, of werkt u bij KPMG? Weet dan: u bent niet langer welkom bij RAUW. Voor u 10 anderen. Sterker nog, we gaan nog liever dicht. Veel plezier bij onze collega’s, die dit hopelijk ook lezen.”

Restauranteigenaar Maarten van der Heiden liet Entree Magazine weten dat het al de derde keer was dat KPMG op de avond zélf een reservering afzegde. Een woordvoerder van KPMG zegt dat er contact met de eigenaar van het restaurant zal worden opgenomen om verontschuldigingen aan te bieden.

Gerelateerde artikelen