KPMG benoemt zeven nieuwe partners

KPMG benoemt met ingang van 1 oktober 2017 zeven nieuwe partners. Robbert Liedenbaum, Johan Schrumpf en Freek Croiset van Uchelen zijn benoemd tot partner in de auditpraktijk. Leah Jin, David Ikkersheim, Koos Wolters en John Tros zijn benoemd tot partner in de advisorypraktijk.

“Deze versterking van het leadership van KPMG geeft ons veel vertrouwen en is van groot belang voor het realiseren van onze business doelstellingen in het komende jaar”, zegt Bert Ferwerda, lid van de Raad van Bestuur en Chief Human Resources Officer bij KPMG.

 

Ferwerda: “En ondanks het feit dat de groep nog geen volledige afspiegeling is van de samenstelling van de totale KPMG-populatie, zetten wij ook stappen op weg naar een meer diverse en inclusieve samenstelling van ons leadership. Uitgangspunt bij onze benoemingen vormt nog steeds het feit dat wij de beste mensen op de juiste plek willen hebben. In hun nieuwe verantwoordelijkheid vormen de nieuwe partners een enorme aanwinst voor de 100-jarige Nederlandse ‘anchor-firm’ die wij binnen het internationale KPMG netwerk zijn.”