Kodde & Van Oosten opent Credion-vestiging in Rotterdam

Kodde & Van Oosten heeft zich aangesloten bij de zakelijk financieringsorganisatie Credion. Vanuit de Marten Meesweg te Rotterdam zullen zij mkb-ondernemers adviseren in het optimaliseren en aantrekken van bedrijfsfinancieringen.

Credion is een keten van 45 – over het land verspreide – vestigingen, die over ruim 50 verschillende bronnen van geld beschikken. Dit zijn bijvoorbeeld banken, crowdfunders, investeerders, maar ook financierders die de inkoop voorfinancieren.

Vanuit Rotterdam zullen Hans de Jong en Annemiek Reuters, partners en financieel adviseurs bij Kodde & Van Oosten, zich bezig houden met de advisering en begeleiding in zakelijke financieringen. Zij beschikken over ruime ervaring in de advisering inzake ondernemingsfinancieringen en zullen samen met de ondernemers werken aan een creatieve invulling van hun financieringsbehoefte.

 Kodde & Van Oosten: “Wij merken in de praktijk dat ondernemers vaak worden afgewezen bij een kredietaanvraag. Door het verkeerd of niet compleet aanbieden van informatie loopt dit traject vaak mis. Onze ervaring is dat er binnen het mkb een sterke behoefte is aan onafhankelijk advies én realisatiekracht inzake zakelijke financieringsvraagstukken. Door ons netwerk met dat van Credion te bundelen, kunnen wij mkb-ondernemers in de toekomst nóg beter helpen.”

Gerelateerde artikelen