KlantAlert vergemakkelijkt werk accountant

KlantAlert, het digitale zintuig om onnodige financiële schade door faillissementen te voorkomen.

Nooit eerder is er een applicatie gebouwd die u geautomatiseerd dagelijks een melding geeft van de faillissementen in uw klantenbestand! Uw organisatie komt nooit meer voor verrassingen te staan en u kunt direct de juiste acties ondernemen. Dagelijks volgen nieuwsberichten elkaar op waarin de impact van de corona crisis op het bedrijfsleven steeds duidelijker wordt. Iets waar veel ondernemers niet bij stil staan, zijn de risico’s die faillissementen of surseances van betaling vormen binnen uw klanten- en/of leveranciersbestand.

Nu meer dan ooit is het belangrijk om een goed overzicht te bewaren van de zakelijke relaties om u heen en KlantAlert kan daar voor uw organisatie een belangrijke rol in spelen! U ontvangt direct een melding via de mail wanneer één van uw klanten failliet wordt verklaard, u onderneemt de nodige acties en voorkomt daarmee financiële schade!  

[avg-advertorial slug=”alle-accountancy-softwareleveranciers-onder-een-dak”]

Hoe werkt het?
De KlantAlert applicatie brengt een koppeling tot stand met verschillende Boekhoud & CRM Pakketten. Dagelijks synchroniseert KlantAlert uw klantenbestand en de officiële rechterlijke website waarin de bedrijven worden gepubliceerd die failliet worden verklaard of surseance van betaling aanvragen. Deze synchronisatie gebeurd uitsluitend o.b.v. het KVK nummer. Door deze koppeling is de KlantAlert applicatie in staat om u direct een melding via de mail te sturen wanneer een bedrijf uit uw klantenbestand wordt gepubliceerd op één van de rechterlijke websites. In deze melding staat duidelijk vermeld om welk bedrijf het gaat en wie de aangewezen curator is. Alle overige informatie rondom het faillissement kunt op ieder ogenblik terugvinden in uw persoonlijke KlantAlert dashboard.

Meer over KlantAlert: https://klantalert.nl/