John Reynders start als Country Director Netherlands bij Visma

Visma, specialist in business cloudsoftware, heeft John Reynders (42) benoemd tot Country Director Netherlands.

Nederland is voor Visma de belangrijkste groeimarkt en daarom is Reynders gevraagd de marktpositie van Visma in Nederland verder te versterken en het bedrijf te laten groeien. De focus blijft gericht op innovatie en het ondersteunen van organisaties om maximaal te kunnen presteren. Reynders is de eerste Country Director binnen de van oorsprong Noorse softwareleverancier.

Focus op groei
John Reynders heeft zijn sporen verdiend in meerdere management- en directiefuncties. Binnen Microsoft Nederland heeft hij veel verschillende divisies mogen leiden. Drie jaar geleden heeft Reynders de overstap gemaakt naar Microsoft Western Europe, waar hij als General Manager verantwoordelijk was voor de cloudtransformatie en groei van business applicaties in West-Europa. Keer op keer heeft Reynders een belangrijk aandeel gehad in het uitbouwen en het versneld laten groeien van organisaties waar hij werkte, met in de meeste gevallen een sterke focus op transformatie.

Øystein Moan, ceo van Visma: “Nederland is voor ons op dit moment de belangrijkste groeimarkt. Als Country Director zal John deze groei voortzetten. Zijn bewezen track record in het laten groeien van bedrijven met de focus op marktleiderschap is cruciaal voor de fase waarin Visma zich nu bevindt. Ons doel is organisaties in allerlei sectoren, van klein tot groot, continu maximaal te laten presteren met onze cloudsoftware.”  

John Reynders over zijn nieuwe functie: “Wat mij enorm aanspreekt binnen Visma is de cultuur en het brede en kwalitatieve dienstenaanbod. Visma is een grote organisatie met een toonaangevende positie in Europa en heeft de mindset en het ondernemerschap van een klantgerichte start-up weten te behouden. Onze organisatie levert een breed portfolio aan cloudsoftware, waardoor klanten onze organisatie bedrijfskritische processen toevertrouwen. Het is daarom belangrijk om goed in dialoog te blijven met de klant, zodat we altijd de juiste diensten kunnen leveren die onze klanten helpen maximaal te presteren, vandaag en in de toekomst. Na 14 jaar gebouwd en geleerd te hebben bij Microsoft in een grote variëteit aan rollen zie ik het als een prachtig nieuw hoofdstuk om voor Visma aan de slag te gaan. Ik wil mij zo breed mogelijk ontwikkelen en mezelf blijven uitdagen en die kans krijg ik bij Visma door deze nieuwe functie en organisatie te gaan neerzetten. Ik hoop veel waarde toe te voegen aan Visma en de groei in Nederland.”

[avg-advertorial slug=”bezoek-finance-expo-2020″]