Jeroen Witteveen RA directeur Not for profit bij HLB Blömer

Jeroen Witteveen RA is per 1 oktober 2016 benoemd tot directeur Not for profit bij HLB Blömer accountants en adviseurs.

Not for profit is binnen HLB Blömer een specialisatie met een groeiende klantenportefeuille. Jeroen Witteveen heeft als uitdaging deze klantenportefeuille verder te ontwikkelen en het team Not for profit binnen HLB Blömer en daar buiten op de kaart te zetten. 

Jeroen Witteveen is 18 jaar geleden bij HLB Blömer gestart als assistent accountant. Na zijn start heeft hij het vak van accountant geleerd, zijn studie afgerond en zijn RA-titel behaald. De jaren daarna heeft hij zich ontwikkeld tot een deskundige accountant die zeer betrokken is bij zijn klanten. De afgelopen jaren is hij zich steeds meer gaan richten op de Not for profit organisaties en heeft hij zijn klantenportefeuille verder uitgebreid. 

Witteveen: “Op 1 september 1998 ben ik met een AA-diploma (accountant administratieconsulent) bij Blömer in dienst getreden. Aangezien ik vanaf dag één werkzaam ben geweest in de controlepraktijk,  was het dan ook passend bij mijn werk en ambities direct de opleiding tot Registeraccountant (Nyenrode Business Universiteit) te volgen. Met een grote diversiteit aan klanten ben ik binnen Blömer ‘breed opgeleid’. Desalniettemin is in de afgelopen jaren mijn voorliefde voor en klik met de mensen in de Not for profit sector steeds concreter geworden. Eerst gaat dat onbewust, daarna steeds meer bewust. Door de bewuste focus/specialisatie op dit deel van onze klanten groeit ons marktaandeel behoorlijk. Het is voor mij  de uitdaging deze groei met mijn not for profit team in goede banen te leiden en de specialisatie verder op de kaart te zetten. Ik ben super gemotiveerd om deze uitdaging aan te gaan en uiteraard zeer content met de promotie tot directeur.”