Jacco van Hout versterkt Credion Eindhoven

Jacco van Hout zal vanaf vandaag Credion Eindhoven versterken om ondernemers bij zakelijke financieringsvraagstukken te begeleiden.

Jacco van Hout (53) geeft aan: “Na 15 jaar voor ABN AMRO bank en 9 jaar voor GE Artesia Bank te hebben gewerkt in verschillende functies, waarbij de ondernemer altijd centraal stond, vind ik het nu een uitdaging om vanuit een onafhankelijke rol mijn expertise en ervaring in te zetten voor de ondernemers in Eindhoven en omgeving. Samen met ondernemer en accountant de behoeften en wensen omzetten in een passende financiering voor groei, werkkapitaal, overname of vastgoed is mijn drijfveer. Voor het realiseren van de financiering is het inzetten van alternatieve financieringsbronnen een optie, welke ik graag bespreek met de ondernemer.”

Credion is een keten van ruim 45, over het land verspreide vestigingen, die over ruim 50 verschillende bronnen van geld beschikken. Dit zijn bijvoorbeeld naast de algemene banken, crowdfunders, investeerders, maar ook bijvoorbeeld financiers die de inkoop voorfinancieren. “Door toegang te hebben tot de vele alternatieve financieringspartijen, die er inmiddels zijn naast de algemene banken, zijn wij wél in staat een passende financiering voor ondernemingen te realiseren. Financiële markten veranderen en de financiering van ondernemingen is vaker een stapeling uit verschillende financieringsbronnen,” aldus Jacco van Hout.