Innovatieve Accountancy Software op Financial Systems 2015

De vierde editie van Financial Systems op donderdag 21 mei 2015 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein biedt een compleet overzicht van de Nederlandse markt voor IT-toepassingen en diensten bestemd voor financiële professionals waaronder natuurlijk ook accountants.

Speciaal voor innovatieve en ambitieuze MKB accountants zijn er op deze unieke dag een aantal belangrijke momenten ingebouwd die u niet mag missen:

Innovatieve Accountancy Software op Financial Systems 2015

Ruim de helft van de accountantskantoren in Nederland ervaart problemen met de digitalisering van hun dienstverlening zoals met SBR en het inrichten van klantportals. De software is er klaar voor. Deze accountantskantoren missen de expertise om optimaal gebruik te maken van de nieuwste technologieën. Op de beursvloer van Financial Systems zijn diverse toonaangevende leveranciers van accountancy software vertegenwoordigd waaronder AFAS, MUIS Software, Visma en Visionplanner en vele anderen. Zij helpen u graag met uw actuele IT-vraagstukken en openen daarmee de deur naar een hogere standaard van werken. Zorg dat u klaar bent voor de verdere digitalisering van uw vakgebied. Mis deze expo niet!

 Parallel aan de expo loopt een uitgebreid vakinhoudelijke programma waarin de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het snijvlak van IT en Accountancy aan bod komen. Klik hier voor het volledige programma.

Ontmoet de meest innovatieve accountantskantoren van Nederland

De beste accountantskantoren van Nederland bieden meer kwaliteit, werken met de nieuwste technologieën en leveren meer klantwaarde. Zij boeken verbluffende resultaten en werken sneller en efficiënter. Veel ondernemers vragen zich af of dit soort accountantskantoren überhaupt wel bestaan en welke kantoren het dan zijn. De Nationale Accountancy Awards die tijdens Financial Systems 2015 worden uitgereikt, wijst deze kantoren aan. In diverse elevator pitches tonen deze accountantskantoren hoe zij extreem succesvol zijn door de inzet van innovatieve software. Dit kunt u toch ook?

Accountants bezoeken gratis Financial Systems op 21 mei 

Bent u een innovatief accountantskantoor? Wilt u zelf innoveren? Ontmoet de beste softwareleveranciers in accountancy tijdens dé IT expo Financial Systems op donderdag 21 mei. Inclusief de feestelijke uitreiking van de Nationale Accountancy Awards 2015.

– Ontmoet alle softwareleveranciers die u succesvoller maken
– Laat u inspireren door de 50 meest innovatieve MKB accountantskantoren
– Deel kennis en ervaring met 500 accountants en 1.000 financieel managers

Deelname is kosteloos voor accountants en financials. Meld u nu kosteloos aan

Gerelateerde artikelen