Inkomsten RSM wereldwijd met 6% omhoog

De inkomsten van RSM zijn in het boekjaar dat eindigde op 31 december 2015 wereldwijd uitgekomen op $4,64 miljard, een stijging van 6%. Het internationale netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren is dit jaar één plaats gestegen op de global ranking van netwerken en staat nu op plek 6.

De fee-inkomsten van RSM in Europa en in de VS gingen met 10% omhoog. De regio Midden-Oosten en Noord-Afrika pluste 6%, Asia Pacific groeide 1% en Latijns Amerika zag de inkomsten met 9% toenemen.

Audit & accountancy fees namen met 4% toe tot $2,27 miljard, Tax groeide met 7% naar $1,35 miljard en Consulting/Advisory harkte 6,9% meer binnen en kwam uit op $1,02 miljard.

In 2015 benoemde RSM elf nieuwe leden in Bangladesh, Wit-Rusland, Bosnië-Herzegovina, Colombia, Italië, Mali, Niger, de Filippijnen, Sri Lanka, Tadzjikistan en Zimbabwe. In totaal heeft RSM nu meer dan 38.000 medewerkers en 760 vestigingen in 120 landen.

In Nederland werken drie accountants- en belastingadvieskantoren samen, die RSM Nederland vertegenwoordigen in de plaatsen Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Haarlem, Heerlen, Maastricht, Roermond, Rotterdam, Utrecht en Venlo.

 

Gerelateerde artikelen