Inkomsten Crowe Horwath International $3,5 miljard

De inkomsten van Crowe Horwath International bedroegen in 2015 $3,5 miljard, een stijging van 8% vergeleken met het jaar ervoor. Dit is het vijfde jaar op rij dat het netwerk van accountants- en belastingadvieskantoren groeit.

Assurance was goed voor 45% van de inkomsten ($1,6 miljard). Tax zorgde voor 24% van de inkomsten ($853 miljoen) en met Advisory werd 31% binnengehaald ($1,1 miljard).

De inkomsten van de member firms van Crowe Horwath International in de regio Latin America groeiden het hardst (+22%), gevolgd door Middle East and Africa (+17%) en Asia Pacific (+7%). De regio Europe zag de inkomsten met 6% dalen, volgens Crowe Horwath een gevolg van de sterkere positie van de Amerikaanse dollar tegenover de Euro.

In het afgelopen jaar wist Crowe Horwath International negen nieuwe member firms aan zich te binden in groeimarkten als Brazilië, Duitsland en West-Afrika. Op 31 december 2015 is Crowe Horwath vertegenwoordigd in 128 landen, 3 meer dan in het jaar ervoor. Het totaal aantal medewerkers groeide met 7% en kwam uit op 33.207 wereldwijd (waaronder 150 nieuwe partners).

Op de jaarlijkse ranking van International Accounting Bulletin vinden we Crowe Horwath International terug op de 9e plek.

Gerelateerde artikelen