Infine overgenomen door Visionplanner

Visionplanner heeft Infine Software overgenomen. Beide bedrijven richten zich met hun softwareoplossingen sterk op de accountancybranche.

Infine biedt al 10 jaar een compleet product voor jaarrekening en kantoorautomatisering. Met een klantenkring van ongeveer 2.000 accountants- en administratiekantoren, voornamelijk onder de 20 FTE, is Infine een bekende naam in dit segment.

In het segment van middelgrote en grotere kantoren heeft Visionplanner ca. 1.000 klanten. Visionplanner richtte zich met Visionplanner Cloud tot nu toe vooral op tussentijdse cijfers en prognose. Inmiddels is Visionplanner gestart met een volledige cloud-oplossing ook voor de jaarrekening, dossier, werkprogramma en voor de rapportages volgens SBR naar KvK en banken.

‘Door de overname ontstaat een sterke organisatie van ruim 40 professionals, met een aantrekkelijke propositie in de accountancybranche. De organisaties vullen elkaar goed aan, zowel qua product en markt als qua kennis. Hierdoor is de nieuwe combinatie één van de belangrijkste spelers op het gebied van risicogericht samenstellen en deponeren van SBR jaarrekening en kredietrapportage. De overname heeft geen gevolgen voor de mensen, producten, onderhoud en service op de producten. We willen de klanten juist blijven bedienen met de huidige oplossingen. Met Visionplanner Cloud bieden we al onze klanten een innovatief pad naar een volledig geïntegreerde cloud-oplossing voor alle kantoren in de samenstelpraktijk. De nieuwe organisatie zal zich sterk maken voor de regisseursrol van kantoren en intermediairs binnen de samenstel- en adviespraktijk, onder meer met geïntegreerde tussentijdse rapportage, SBR jaarrekening en kredietrapportage in de cloud,’ aldus Visionplanner.

Gerelateerde artikelen