IMA zet financieel leiders in de schijnwerpers

Het Institute of Management Accountants (IMA)) zette op dinsdagavond 13 september de financieel leiders van het Nederlandse bedrijfsleven in de schijnwerpers. CFO’s, controllers en andere financieel professionals van bedrijven van elk formaat namen deel aan de netwerkbijeenkomst in Amsterdam.

Het evenement werd aangewend om eregasten van Genpact, KPMG, Tomtom, Vodafone en Vopak te erkennen voor hun best practices op het gebied van finance en controlling.

 

Jeff Thomson, President en CEO van het IMA: “Het is een eer om de financieel leiders van Nederland bij elkaar te mogen brengen. Het IMA zet zich wereldwijd in voor het delen van expertise en best practices. De uitwisseling van kennis en kunde op deze avond is daar een waardevol onderdeel van.”

 

Het IMA voorziet de komende jaren een sterke groei in het aantal CMA (Certified Management Accountant) certificeringen in Nederland. “De CMA-titel is voor Nederlandse controllers en financieel professionals het paspoort naar de wereld, vanwege de wereldwijde erkenning als robuust bewijs van meesterschap van 11 essentiële onderwerpen. IMA partnert ook in Nederland met verschillende opleidingen die leiden tot de CMA-titel,” aldus IMA.

Gerelateerde artikelen