Hoe kiest u voor uw kantoor de slimste oplossing van practicemanagement?

Het kiezen van een nieuwe practicemanagementoplossing voor uw accountants- of administratiekantoor valt niet mee. De grote hoeveelheid oplossingen - onder andere voor urenregistratie, boekhouding, facturatie en administratie - kan u namelijk al gauw overweldigen. De selectie van een passende practicemanagementoplossing is echter een belangrijke klus. Uw kantoor zal immers intensief gebruik gaan maken van de gekozen oplossing.

Om u te helpen bij uw zoektocht naar de best passende oplossing voor uw accountants- of administratiekantoor, hebben we een stappenplan opgesteld. Dit stappenplan brengt structuur aan in het selectieproces van het nieuwe practicemanagementsysteem. Zo kunt u in zes stappen de juiste software kiezen. U vindt bij iedere stap praktische voorbeelden.

De zes stappen:

  • Bepaal welke vraagstukken er spelen binnen uw kantoor;
  • Stel uw doel(en);
  • Bepaal welke processen uw doelen beïnvloeden;
  • Controleer de samenhang;
  • Breng de voordelen in kaart;
  • Beslis en ga van start.

Download hier het stappenplan.
 

——————————————————————
Kennispartner Visma biedt u deze bijdrage aan
Visma heeft ruim 25 jaar ervaring en specialistische kennis in het automatiseren van de accountancysector. Ons doel is om met know-how en slimme tools administratie- en accountantskantoren te helpen bij het automatiseren van processen en het realiseren van uitdagingen waar kantoren dagelijks mee geconfronteerd worden. Lees meer: VismaSoftware.nl.

Maak kennis met de kennispartners van AccountantWeek 
AccountantWeek werkt nauw samen met leidende spelers in de accountancybranche. Samen maken we ons sterk voor de kwaliteit van de branche. Ontmoet onze partners. Bekijk de partnerpagina's volop artikelen, whitepapers en productnieuws.

Gerelateerde artikelen