HLB Den Hartog sluit zich aan bij Green by Blue

Weer sluit een accountantskantoor zich aan bij CSRD-platform. 

HLB Den Hartog Accountants & Consultants heeft zich aangesloten bij Green by Blue, het platform van, voor en met financieel professionals en accountants, dat samen met haar platformleden ondernemers bijstaat in de transitie naar een duurzaam bedrijfsmodel. 

Deze samenwerking stelt HLB Den Hartog in staat om haar klanten voor te bereiden op de aanstaande Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) verplichtingen, die voor de grote ondernemingen vanaf 2025 van kracht worden en ook een impact zullen hebben op andere ondernemers in het midden- en kleinbedrijf vanuit de keten. 

Green by Blue, als platform van, voor en met financieel professionals en accountants, zal HLB Den Hartog voorzien van expertise op het gebied van duurzaamheid en CSRD, en zal samen met HLB Den Hartog werken aan het ontwikkelen van strategieën, implementatie en rapportagesystemen om niet alleen de CSRD verplichtingen na te komen, maar ondernemers ook onderscheidend te laten zijn op het vlak van duurzaamheid. Eerder sloten o.a. HLB Blömer, Coney Minds en Van Oers zich aan bij Green by Blue.