HLB Blömer benoemt twee nieuwe partners

Bas Sluis en Taco Holwerda partners bij accountants- en adviesbureau.

Bas Sluis en Taco Holwerda zijn benoemd tot partner bij accountants- en adviesbureau HLB Blömer. Na de fusie eerder dit jaar met VERDER accountants en adviseurs en met de toetreding van Sluis en Holwerda is de partnergroep uitgebreid naar veertien partners. 

De benoeming van de twee partners betekent een verdere versterking van de organisatie en eigentijdse dienstverlening, aldus een persbericht. 

Bas Sluis (foto, links) is sinds 2006 werkzaam bij HLB Blömer en heeft een ruime ervaring in de (wettelijke) controlepraktijk. Zijn aandacht zal de komende jaren uitgaan naar de verdere ontwikkeling van zijn klantenportefeuille, innovatie van de huidige en toekomstige dienstverlening van het kantoor. Hij versterkt de huidige partnergroep met innovaties op het gebied van data-analyse en de ontwikkelingen met betrekking tot duurzaamheidsverslaggeving (CSRD).

Belastingadviseur Taco Holwerda beschikt over ruime ervaring in de MKB-adviespraktijk met een focus op loonheffingen, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Hij zet zich breed in voor de organisatie, onder meer in de innovatie van huidige en toekomstige dienstverlening en het bevorderen van persoonlijke groei en werkgeluk van medewerkers.