HLB Blömer benoemt Marc Nederend tot directeur

Marc Nederend MSc RA is per 1 januari 2019 benoemd tot directeur van HLB Blömer accountants en adviseurs.

HLB Blömer is met haar ruim 100-jarig bestaan een gevestigde en vooruitstrevende full-service accountants- en adviesorganisatie in de regio Utrecht. Nederend heeft zich in de afgelopen jaren binnen de organisatie bewezen als talentvolle accountant met aandacht voor klant en medewerker. Zijn aandacht als directeur zal uitgaan naar de verdere ontwikkeling van zijn klantenportefeuille, innovatie van de huidige en toekomstige dienstverlening van het kantoor en het bevorderen van persoonlijke groei en werkgeluk van medewerkers.

Marc Nederend: “In september 2004 koos ik ervoor om bij HLB Blömer te gaan werken vanwege de schaalgrootte van het kantoor en de sfeer die ik ervaarde op het moment dat ik de deur binnen stapte. Vers uit de studiebanken en met een gezonde dosis werkethos op zak, opgedaan binnen het bedrijf van mijn ouders. Nu, bijna 15 jaar later, ben ik op- én meegegroeid met de organisatie en ben ik trots om per 1 januari 2019 deel uit te maken van het directieteam van HLB Blömer. 

Ons kantoor streeft  naar kwalitatief hoogwaardige dienstverlening met een persoonlijke benadering. Dit is hard werken, waarbij er oprechte aandacht is voor een prettige werksfeer en een goede balans tussen privé en werk. Een cultuur en werkomgeving die uitstekend bij mij past en die we binnen onze organisatie graag koesteren. 

Het team van enthousiaste en vaardige medewerkers, én het samenwerkingsverband HLB, maakt dat wij goed gepositioneerd zijn in de regio en we een stevige basis hebben staan om met innovatieve dienstverlening zowel huidige als toekomstige klanten te kunnen bedienen. Hiervoor steken we veel energie in de verdere ontwikkeling van de kwaliteit van de dienstverlening, waarbij IT een steeds grotere rol speelt. Het gebruik van verdergaande data-analyses, het combineren van bedrijfseconomische en fiscale expertise en inzet van andere IT mogelijkheden staan hoog op de agenda. Onze jonge en dynamische organisatie zal er voor zorgen dat hierin stappen worden gezet.”