HLB Blömer accountants is Great Place To Work Certified

Great Place To Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties.

Met een score van maar liefst 84% op de Trust Index en een respons van 100% krijgt HLB Blömer accountants en adviseurs de titel Great Place To Work Certified. 

Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek door Great Place To Work wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Alleen organisaties die de vereiste score behalen mogen direct de titel Great Place To Work Certified dragen. 

HLB Blömer accountants en adviseurs 
HLB Blömer is een vooruitstrevende full-service accountants- en adviesorganisatie in de regio Utrecht en staat  ruim een eeuw voor betrokken partnerschap, betrouwbaarheid en integriteit. 

Het team van ruim 90 enthousiaste en betrokken medewerkers, én het samenwerkingsverband HLB, biedt een stevige basis voor innovatieve dienstverlening om zowel de huidige als toekomstige klanten te kunnen bedienen. 

Binnen HLB Blömer vinden we het belangrijk om betrokken te zijn bij elkaar, elkaar te stimuleren en te laten groeien. Daarnaast is de balans privé/werk belangrijk en willen we naast het serieuze harde werken, ook plezier met elkaar beleven.

'Als Directie zijn we trots op onze collega's en organisatie. Samen zorgen we er voor dat we betrokken bij elkaar zijn en we met veel plezier samenwerken, zodat we onze klanten met enthousiasme en kwaliteit van dienst zijn. We zijn trots op onze cultuur en dit kunnen we nu met het certificaat Great Place To Work aan iedereen laten weten.'

Stellingen die hoog scoren in het medewerkersonderzoek zijn onder andere; 
'Het management stelt vertrouwen in zijn medewerkers en biedt hen de ruimte om hun functie uit te oefenen' => Score 98%.
'Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' => Score 95%.

Voor meer informatie over Great Place to Work kunt u terecht op de website www.greatplacetowork.nl  

Gerelateerde artikelen