Bezoek gratis Lubach op Accountancy Expo 2018

Arjen Lubach, de succesvolste cabaretier en televisiepersoonlijkheid van dit moment, is de afsluitende spreker op Accountancy Expo 2018.

Accountancy Expo vindt plaats op 19 juni in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Alle professionals van accountant- en administratiekantoren zijn welkom. Schrijf je hier alvast gratis in met code ACC2018. Arjen Lubach zal de afsluitende keynote verzorgen. Dat wordt genieten! 

De cabaretier en televisiepresentator Arjen Henrik Lubach (Groningen, 1979) kreeg vooral bekendheid door zijn wekelijkse programma Zondag met Lubach bij de VPRO. 'America first, the Netherlands second': de video waarmee hij ons land voorstelt aan de kersverse Amerikaanse president Donald Trump is de best bekeken YouTube-video van 2017. Maar liefst 10,7 miljoen keer werd het satirische filmpje bekeken. Behalve televisie staat Lubach vanaf eind dit jaar solo op de planken. De tv-maker werkt aan een theatertournee, Arjen Lubach LIVE, waarmee hij vanaf december door het land trekt. Bezoekers van Accountancy Expo kunnen alvast genieten van zijn briljante satire. 

[avg-advertorial slug=”kom-naar-de-accountancy-expo-op-18-juni-2019″]

Thema: We gaan de klus klaren
Er wordt veel gezegd en geschreven over de grote ingrijpende veranderingen in de accountancy. Iedereen heeft wel een visie en een mening over het accountantskantoor van de toekomst. En de experts buitelen over elkaar heen met de meest geavanceerde technologische trends.

Als accountant ben je natuurlijk met heel andere dingen bezig; namelijk het vak met plezier uitoefenen en een succesvolle onderneming neerzetten. Jouw team, jouw organisatie en jouw klanten kunnen niet wachten op de toekomst. je zult het vandaag moeten doen. Dag in, dag uit.

Tijdens Accountancy Expo 2018 gaan we aan de slag met het gereedschap dat je vandaag kunt inzetten om jouw onderneming nog succesvoller te maken. De meer dan duizend accountants die de Expo bezoeken gaan direct aan de slag met praktische workshops, hands-on werkoverleg en een kijkje in de keuken bij collega kantoren. Je kunt voor praktisch advies en inspiratie terecht bij vakmensen die je handvatten aanreiken voor een nog betere bedrijfsvoering door het inzetten van IT. Tijdens de Expo kun je deelnemen aan een gratis APK voor accountantskantoren!

In de Werkspoorkathedraal kom je helemaal in de stemming om de klus op jouw kantoor te gaan klaren. We steken de handen uit de mouwen en met het juiste gereedschap bouwen we verder aan onze onderneming. Niet die dag erop, niet na een week, maar op de dag zelf. Bouw je 19 juni ook mee aan jouw “kantoor van vandaag”?

Reserveer hier direct je gratis ticket met code ACC2018