Grant Thornton: Mark Hoekstra Global leader – Forensic & Investigation services

Grant Thornton laat weten dat Mark Hoekstra met ingang van 1 januari 2017 is benoemd tot Global leader - Forensic & Investigation services en daarmee voorzitter van de global forensic stuurgroep.

“Hiermee neemt onze Nederlandse invloed binnen het internationale samenwerkingsverband verder toe. Mark heeft een prominente rol gespeeld bij de ontwikkeling van de wereldwijde forensische praktijk –specifiek forensic technology– en wordt gezien als een zeer gewaardeerde specialist,” aldus Grant Thornton. “Samen met de Global leaders van andere internationale servicelines is Mark vanuit zijn nieuwe rol betrokken bij het bepalen van de wereldwijde Advisory strategie. Daarnaast blijft Mark betrokken bij de ontwikkeling binnen forensic technology en neemt hij deel in de Cyber security stuurgroep.”

Mark Hoekstra: "Als eerste ga ik me bezighouden met het verder uitbouwen van de forensiche praktijk. Hierbij focus ik me vooral op het beheersen van de kwaliteit en risico's. Onze footprint groeit wereldwijd met zo'n 20% per jaar en ook de omvang van internationale opdrachten neemt toe. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te bewaken, worden vanuit de Centers of Excellence projectleiders aangesteld die samenwerken met andere landen op opdrachten en zo de kwaliteit beheersen en bewaken. Voor het vaste land van Europa is Nederland het Center of excellence. Vooral op het gebied van forensic technology zijn wij leidend en lopen we voorop."