Grant Thornton gaat duurzaam wonen in Utrecht

Het kantoor verhuist naar twintig hoog in nieuwbouw van Central Park.

In het eerste kwartaal van 2024 neemt Grant Thornton haar intrek in nieuwbouw van Central Park in Utrecht. De organisatie huurt de twintigste verdieping in het gebouw aan de Stadsplateau 38. Grant Thornton ziet de vestiging in Utrecht bij het Centraal Station als kans om aantrekkelijk te zijn voor nieuw talent en multidisciplinaire samenwerking te stimuleren.

“Duurzame groei is een speerpunt in onze strategie en hierbij hoort een passend huisvestingsbeleid”, aldus CEO Marcel Blöte. “Dit houdt onder andere in dat we toewerken naar multidisciplinaire vestigingen in grotere steden. De locatie Utrecht past uitstekend in dit beleid. Hier werken onze en toekomstige collega’s op alle facetten van onze dienstverlening samen in een bijzondere en inspirerende omgeving.

Bij de selectie van de nieuwe vestiging heeft Grant Thornton onder andere bereikbaarheid en duurzaamheid als belangrijke criteria gesteld. Door het A++++ energielabel, de locatie dichtbij station Utrecht Centraal en voldoende parkeergelegenheid voor (elektrische) voertuigen kwam Central Park als winnaar uit de bus.

Gerelateerde artikelen