Grant Thornton benoemt negen nieuwe partners

CEO Marcel Blöte wijst het succes van het programma voor high potentials.

Grant Thornton benoemt Dooitze Dijkstra, Cees Man, Slavisa Milojevic, Marc Tersteeg, Bajro Umisic, Arjan Visser en Diksha Basant tot partner. Migiel Maas en Sander Agterhof starten vanaf 1 januari als nieuwe partners bij het kantoor. 

Daarnaast heeft het kantoor per 1 januari Monique Pisters en Remco Dijkstra benoemd tot servicelineleader van respectievelijk Tax en General Practice (accountancypraktijk). Servicelineleaders rapporteren bij Grant Thornton direct aan de raad van bestuur en bestaan naast Monique en Remco uit Annemarie Jongerden (Assurance) en Hans Bootsma (Advisory).

Marcel Blöte, sinds september CEO bij Grant Thornton: “We hebben een stevige ambitie om te groeien, deels door overnames, deels autonoom. Om die ambitie waar te maken bereiden we high potentials via interne en externe trainingsprogramma’s voor op het partnerschap en investeren we in de aanwas en doorstroming van partners. Kortom super blij met de komst van 9 nieuwe partners!”


Als toonaangevende bron voor accountantnieuws, strategieën en inzichten in finance en accounancy, helpt accountantweek.nl accountants, controllers en hoger financieel management om voorop te blijven lopen.

Schrijf u daarom nu in voor de heldere, korte en makkelijk leesbare nieuwsbrief van Accountantweek voor een overzicht van al het relevante nieuws, alle unieke en inspirerende (netwerk)evenementen en belangrijkste meningen of volg ons op Linkedin.